en

T:01 521 15 15

Restavracija CUBO
Šmartinska cesta 55
SI-1000 Ljubljana


DELOVNI ČAS
Pon – Pet: 12:00 . – 22.00
Sob: 12:00.00  – 22.00
nedelja in prazniki zaprto
spremenjen delovni čas / sobota zaprto
od 01.07. do 25..08.2019

CUBO... Je res minilo že deset let? Zdi se mi, kot da bi bilo šele včeraj, ko smo s prijatelji izbirali ime, sestavljali prve jedilnike, kuharsko ekipo, opremo,... Kot da so se šele včeraj na Šmartinski cesti uresničile moje dolgoletne sanje, da sem odprl svoj lokal – CUBO, majhno, a ambiciozno restavracijo. Restavracijo sem želel narediti tako, kot sem o njej sanjaril – kot celostno zgodbo hrane, ambienta, ekipe.

Kot vsak je bil tudi naš začetek počasen in težak, a ko so gostje spoznali CUBO, so mnogi postali naši stalni obiskovalci. Skupaj z njimi smo rasli in v zadnjih desetih letih se je marsikaj spremenilo: restavracijo smo razširili, popolnoma prenovili njeno notranjost, dodajali nove jedi na jedilnik in nova vina v vinsko karto, postali prva restavracija v Sloveniji, ki je izdala svojo kuharsko knjigo,...

Srečen sem, da najpomembnejše stvari ostajajo nespremenjene – moja strast do restavracije, zvesta in kreativna ekipa sodelavcev, gostje, ki so iz gostov postali skoraj družinski prijatelji.

Če ste med njimi, hvala, saj brez vas vsega tega ne bi bilo in sanje bi ostale le sanje. Če pa v restavraciji CUBO še niste bili, ste prisrčno vabljeni, da nas obiščete, da se spoznamo, in da morda tudi vi postanete del zgodbe CUBO.
 

Boštjan Trstenjak